Yachtworldista

Maaliskuusta 1995 lähtien YachtWorld on yhdistänyt venevälittäjiä ja ostajia ympäri maailmaa. Yli 2900 välittäjää ja 70 valmistajaa tarjoavat maailman suurimman valikoiman myytäviä veneitä, yhteensä yli 110.000 venettä myytävänä.

Jessica Muffet, perustajajäsen ja kustantaja, käynnisti YachtWorldin ensimmäisenä online-liiketoimintana edistääkseen venevälittäjien veneiden julkaisemista internetissä. Vielä tänäänkin Yachtworldin välittäjäverkostolla on pääsy vankimpiin online –markkinoinnin työkaluihin, mukaan lukien varaston ja liidienhallintatyökalut Boatwizardissa, maailman suurimmassa Multiple Listing Servicessä (MLS), SoldBoats tiedot sekä kohdennettuja verkkomainonnan ja markkinoinnin ratkaisuja.

Maaliskuussa 2000 YachtWorld laajensi tarjontaansa Euroopan markkinoille. Ian Atkins avasi ensimmäisen Euroopan toimiston Farehamissa, Englannissa käynnistääkseen YachtWorldin Euroopan markkinoille ja tarjotakseen kohdennettuja sivustoja Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Alankomaissa, ja Australiassa. Kasvava kysyntä Skandinavian ja Venäjän yleisöstä toi sivustoja Suomeen, Tanskaan, Ruotsiin, Norjaan ja Venäjälle. YachtWorld sivustot on nyt lokalisoitu 13 eri maassa ja ne saavuttavat yli 600 000 kävijää kuukaudessa.

Tänään Ian Atkins on Boats Group presidentti. Boats Group sisältää neljä alaa johtavaa tuotemerkkiä, YachtWorld, Yhdysvaltain Boat Trader, boats.com, CosasDeBarcos, Botentekoop, Botenbank, Boten ja YachtCloser. Boats Group rakentaa edelleen luokkansa parasta ohjelmistoa tukeakseen välitysyhteisöä sitoutuen innovaatiotoimintaan ja palveluun, kehittämiseen ja soveltamiseen huipputekniikkaa hyväksikäyttäen – kaikille meidän yritysasiakkaille ja tarjotakseen kokemuksensa mahdollisille ostajille.

Lisätietoja aiheesta YachtWorld, vieraile Uutishuone.