Close
Close

I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

Henkilökohtainen Veneavustajasi

Henkilökohtaisen Veneavustajan esittely

Henkilökohtainen Veneavustaja on YachtWorld.comin ominaisuus jota voit käyttää hakeaksesi automaattisesti veneitä.

Näin se käy:

Kun etsit veneitä Yachtworldista ja katsot tuloksia, voit alkaa käyttämään Henkilökohtaista Veneavustajaasi (PBS). Teet tämän painammalla nappia kerro minulle kun tämmöisiä veneitä tulee tarjolle ylhäältä. PBS:si hakee automaattisesti veneitä sinulle tietokannastamme ja kertoo kun sopivia löytyy.

Kun veneitä tulee yli 400 uutta päivässä PBS voi olla helpompi ratkaisu kuin itse etsiminen.

Katso Nyt

Voit katsella veneitä mitä löysimme jotka oli listattu edelliseen PBS sähköpostiin.

Anna spostiosoitteesi mitä käytetään Veneavustajan kanssa

Anna Sähköpostiosoitteesi

Lähetetään viikottain

Lähetämme PBS viestin kerran viikossa spostilla kerran viikossa, joten pysyt ajan tasalla hakusi kanssa. Viesti tulee vaikka sopivia veneitä ei löytyisikään. Voi tällöin muuttaa hakuasi tms.

Työllistä Monia

Voit laittaa niin monta hakua kuin haluat tai muuttaa niitä ja sitten käyttää tätä sivua seurataksesi niitä. Huomaa että saat vain yhden sähköpostin viikossa vaikka sinulla olisi miten monta hakua tahansa.

pbs.home.discontinue.title

Koska me lähetämme Henkilökohtaisen Veneavustajan viestit automaattisesti, sisällytämme teksitä jokaiseen sähköpostiin siitä miten voit lopettaa viestien saamisen. Seuraa niitä ohjeita katkaistaksesi palvelun.

Yksityisyytesi

Kun valitset YachtWorld.comin Henkilökohtaisen Veneavustajan varastoimme sähköpostiosoitteesi palvelimellemme josta se ei pääse internettiin, joten osoitteesi ei vaarannu.

Lukeaksesi lisää yksityisyyskäytännöstämme, ole hyvä ja lue yksityisyyskäytäntömme joka löytyy sivun alareunan linkistä.