Close
Close

I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

Boats Group Copyright


Yrityksen nimi

© Copyright 2022 Boats Group
1221 Brickell Avenue Suite 2300, Miami, FL 33131.
All Rights Reserved.

Yleistä

Tämä sivusto tarjotaan sellaisenaan ilman mitään takuita, ei suoranaisia tai epäsuoria, mukaanlukien mutta ei rajoittuen epäsuoriin takuisiin kaupankäyntitehokkuudesta, kunnosta tiettyyn käyttöön tai väärinkäytösten estämiseen.

Tällä sivustolla voi esiintyä virheellistä tietoa tai kirjoitusvirheitä. Muutoksia ja lisäyksiä tehdään jatkuvasti. Boats Group voi tehdä lisäyksiä tai muutoksia websivustoon tai palveluihin koska tahansa.

Tämän websivuston tekijänoikeudet omistaa Boats Group ja tätä sivustoa saa käyttää vain informatiiviseen käyttöön.

Tämän websivuston tekijänoikeudet omistaa Boats Group ja tätä sivustoa saa käyttää vain informatiiviseen käyttöön.

Tämän sivuston sisältö, myös miltä sivusto näyttää ja tuntuu, layout, tekstit, grafiikka, kuvat, äänet ja videomateriaalit, designit, URL ja ohjelmisto (yleisesti, "sisältö") on jo joko Boats Group omaisuutta tai sen käyttöön on Boats Group lupa ja se on suojattu tekijänoikeuksin ja kansainvälisillä lailla sekä USA:ssa että muualla. Tämä koskee myös käännöksiä ja niiden osia.

Kaiken sisällön käyttäminen ja kopioiminen mihin tarkoitukseen tahansa on kielletty. Et voi muokata, kopioida tai millään tavalla matkia sisältöä osaksi tai kokonaan ellei sitä erikseen ole hyväksytty Käyttöehdoissa tai Vierailijasopimuksessa (jos semmoinen on tällä sivustolla) tai ellei siihen ole erikseen kirjallista lupaa. Luvaton sisällön käyttö rikkoo tekijänoikeuslakeja sekä voi rikkoa yksityisuuteen ja julkisuuteen liittyviä lakeja. Mikä tahansa rikkomus edellämainituista voi johtaa rikossyytteisiin.

Tavaramerkki

Tavaramerkit, palvelut, kaupankäyntinimet, domainnimet ja logot ("Tavaramerkit") joita tällä sivustolla on joko rekisteröityinä tai rekisteröimättöminä kuuluvat Boats Group tai heidän omistajilleen. ET saa käyttää mitään tavaramerkkiä ilman Boats Group tai sen omistajien kirjallista lupaa.

Jos sinulla on kysyttävää näistä tekijänoikeuksista tai tavaramerkeistä tai saadaksesi lisätietoa omistuoikeuksista ole hyvä ja ota yhteyttä Boats Group omaisuusosastoon +44 (0)1329 222300.